Nu alle horeca de deuren hebben moeten sluiten vanwege de 2e corona golf, willen wij alle Deventer inwoners vragen om ons te steunen in deze moeilijke periode

Alle restaurants, cafés en ik, Ficardo van restaurant Sirtaki, sluiten niet graag onze deuren. Er is niets leuker dan Gastronomie. Al sinds 1995 ben ik werkzaam bij Sirtaki. Dit jaar is mijn 25 jarig jubileum en die had ik graag heel uitbundig willen vieren met life muziek, een griekse zanger, borden kapot gooien (Griekse traditie), de Sirtaki dansen tot we er bij neer vallen, maar dat gaan we dit jaar helaas niet doen.

2020 is een gek jaar voor iedereen. Wie had dit virus zien aankomen. Wie had een lock-down kunnen bedenken. Maar om eerlijk te zijn, het is ook beter dat we dicht gaan. Als we kijken hoe het corona virus zich aan het verspreiden is, dan is onze gezondheid het belangrijkste wat er is. Onze ouderen zijn kwetsbaar en mensen met een zwakke gezondheid. We hebben allemaal wel een lieve opa en oma  die we zo goed mogelijk willen beschermen.

Voor ons als ondernemers blijft het onzeker. We zitten met z’n allen weer met de handen in het haar, hoe lang gaan we dicht, wat kunnen doen? Het antwoord: Waar we goed in zijn, lekker koken.

Dit blijven we doen. We kunnen onze gerechten bezorgen bij jou aan huis, of kom ons steunen en haal het af, want dat mag nog.

Dus Deventer, stad van 100.000 inwoners, laat de Horeca NIET in de steek. Help ons door een bestelling te plaatsen. Niet alleen bij Sirtaki, maar ook bijvoorbeeld bij onze buurman Hans en Grietje of onze andere Griekse collega Kreta, maakt niet uit bij wie. We moeten er SAMEN voor elkaar zijn. Het zou zonde als er een horeca ondernemer failliet zou gaan met zijn restaurant of café, waar hij of zij met hart en ziel aan heeft gewerkt! De binnenstad van Deventer heeft het mooiste plein van Nederland met al haar restaurants en cafés. Ook elders in de binnenstad zijn diverse restaurants. Daar wilt u straks weer kunnen genieten. STEUN DE HORECA!!

Ficardo en team van Grieks restaurant Sirtaki