DEVENTER – Het populaire Go Ahead Eagles voetbal-praatprogramma Café 1902 TV trapt op maandag 5 oktober 2020 om 19.00 uur af op haar YouTube-kanaal. Als gebruikelijk gaat het in deze talkshow weer over de voetbalclub, de laatste wedstrijd, de verwachtingen, nieuwtjes die ons opvielen en is er een heuse kijkersvraag. Presentatoren Rob de Jong en Erik van Luttikhuizen namen in deze aflevering plaats aan de tafel met in ieder geval, terug van weggeweest, spits Sam Hendriks.

Naast hem twee andere tafelgasten waaronder weer een betrokken en oprechte supporter en een journalist met veel gevoel voor onze club. De 45 minuten durende show is opgenomen in één van de lounges op het stadionterrein. De heren van Kippenhok hebben met de nieuwe exploitant Bekedam Food & Events een fijne samenwerkingspartner gevonden. De productie is wederom in handen van CreativeMouse.

Deze aflevering is een begin van een reeks van 15 uitzendingen. Na iedere thuiswedstrijd willen we de maandag erop om 19.00 uur onze talkshow aanbieden. In deze ongewisse coronatijd is dat een mooi streven, maar maakt dat we ook een voorbehoud moeten maken. Naast de kijkersvraag is er het nieuwe vaste item ‘Gevleugelde Woorden’ waar een jeugdspeler wordt uitgelicht. Vanaf uitzending twee is er ook het vaste item ‘de Schatkamer’ waarin we middels een oud-speler de historie in duiken.

Die uitzending is de 1ste van in totaal 6 uitzendingen op verschillende locaties. Go Ahead Eagles is meer dan Deventer en daarom trekt Café1902TV er graag op uit naar de supporters toe. Deventer Televisie (DRTV) gaat de uitzendingen op dinsdagavond na de thuiswedstrijden uitzenden op hun kanalen. Zo hopen we hun vaste kijkers ook het Go Ahead Eagles gevoel te brengen. Niet iedereen is even handig op de sociale media.

Vorig artikelMartijn Gerritsen over de impact van de corona maatregelen (video)
Volgend artikelIJsbaan opent 10 oktober, de Scheg dagelijks geopend in herfstvakantie