vrijdag, 19 april 2024

De LEPRAWINKEL last een pauze in van ca. 4 weken

DEVENTER – Helaas moet de Leprawinkel opnieuw besluiten voorlopig tot half november, te sluiten en het ophalen van spullen even op te schorten.

Men volgt hierin het beleid van de regering, want de gezondheid van de medewerkers en klanten staat voorop en ze willen voorkomen dat zij enig risico lopen. Zodra de situatie weer veilig is gaan ze weer spullen ophalen en gaat ook de winkel weer open.

Als u nog goed verkoopbare spullen heeft, kunt u t.z.t. weer bellen op dinsdag-, donderdag- of zaterdag- ochtend, tel.nr. 0570 – 616 333 . Na een afspraak halen zij uw spullen graag op. Voor actuele en meer informatie: www.leprawinkel.de 

Vorig artikelHet groene hart van Keizerslanden krijgt opknapbeurt
Volgend artikelColumn Marcel Schoemaker: Demtâh
error: Content is beschermd!!!