DEVENTER – Tim van Huffelen heeft besloten per direct te stoppen als hoofdtrainer van Devinco. Tim is in het seizoen 2019-2020 begonnen bij Devinco. Het eerste half jaar waren de resultaten goed, maar na de jaarwisseling bleven deze onverwacht uit. Door de Covid-19 uitbraak werd de competitie daarna stilgelegd.

In de tussentijd is Tim, samen met de spelers, de staf en de vereniging bezig geweest om hierin een verandering aan te brengen. De voorbereiding op het nieuwe seizoen was goed, er werden duidelijk positieve stappen gezet, maar de resultaten bleven jammer genoeg uit.

Doordat de competities door de Covid-19 uitbraak weer stil zijn komen te liggen, heeft Tim besloten dat dit een natuurlijk moment is om te stoppen.

Tim van Huffelen zegt daarover: “De laatste weken hebben wij verschillende gesprekken gevoerd en geprobeerd om het tij te keren. Helaas is dit onvoldoende gelukt. Daarom denk ik dat het gezien de omstandigheden nu de beste keuze is voor iedereen. Hopelijk helpt dit om een positieve verandering teweeg te brengen.”

Als vereniging respecteren wij het besluit van Tim en bedanken hem voor de afgelopen periode. Ook wensen wij hem veel succes in de volgende stappen van zijn trainerscarrière. De komende tijd zullen wij op zoek gaan naar een nieuwe hoofdtrainer.

Vorig artikelLezing Ouderenbond PCOB afgelast
Volgend artikelDrukke voetbalweek afgesloten met 3-0 zege op FC Eindhoven