TWELLO – Ons kijkgedrag is in de loop der tijd sterk veranderd. Onze ogen hebben het tegenwoordig zwaar te verduren en krijgen met ontzettend veel impulsen te maken. Ze schieten van smartphone naar computer en van computer naar televisie. Van 20 centimeter naar 3 meter en weer terug in slechts fracties van seconden. De digitale wereld waarin we leven, vraagt dus veel van onze ogen. Behalve dat het blauwe licht schadelijk is voor onze ogen, krijgen veel mensen last van nek- of rugklachten omdat ze niet goed zitten.

Mogelijk omdat ze niet beschikken over de juiste brillenglazen tijdens het werken. We willen daarnaast ook snel kunnen reageren tijdens bijvoorbeeld het autorijden of sporten en relaxt een goed boek kunnen lezen. Een tweede bril die uw ogen ondersteunt in zo’n specifieke situatie is daarom een waardevolle aanvulling op uw dagelijkse bril. Tijdens de oogmeetweken die lopen t/m 31 oktober 2020 ontvangt u bij aankoop van een tweede bril 50% korting.

Oogwereld Jos beschikt over Visioffice, een geavanceerd meetsysteem waarmee meer dan 20 meetgegevens van uw ogen in kaart worden gebracht en vervolgens een glas op maat wordt geslepen. Zo krijgt u weer uw natuurlijke scherpe zicht. Op elke afstand, zonder vertekening of schommelingen. De oogspecialisten van Oogwereld Jos, Duistervoordseweg 12A, Twello  adviseren u graag of bijvoorbeeld een multimedia-, lees-, verkeers-, sport- of outdoorbril iets voor u kan zijn.

Vorig artikelPolitie Deventer zoekt 2 verdachten van een beroving
Volgend artikelHoreca mag tot april door met verruimde terrassen in Deventer