DIEPENVEEN – Vanaf maandag 5 oktober is Albert Heijn in Diepenveen gestart met winkeluren voor ouderen en kwetsbaren. Deze uren zijn op maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 9.00 uur. Binnen deze tijd zijn er 30 winkelwagens beschikbaar voor winkelend publiek. Dit is een derde van wat normaal beschikbaar is. Op deze wijze kunnen we zorgen dat het een stuk rustiger in de winkel is op dat tijdstip.

Dit betekent niet dat andere klanten niet welkom zijn, maar het zal ons wel helpen als je niet tot deze doelgroep behoort, om later op de dag boodschappen te doen als dit mogelijk is. Als de winkelwagens op zijn, zult u even moeten wachten tot er weer een winkelwagen beschikbaar is.

Vorig artikelIJsselkade volledig afgesloten geweest na aanrijding
Volgend artikelHeel veel films in de vakantie tijdens Cinekid