DEVENTER – Zaterdagmiddag reist Go Ahead Eagles af naar het diepe zuiden van Nederland voor het competitieduel tegen MVV Maastricht. In stadion De Geusselt wordt om 16:30 uur afgetrapt. De Maastrichtenaren zijn geen gemakkelijke tegenstander, zo beseft Kees van Wonderen.

“MVV is een energieke ploeg”, weet de hoofdtrainer van Go Ahead Eagles. “Ze stoppen veel arbeid in hun spel. We zullen ons uiterste best moeten doen om een goed resultaat te behalen.” MVV staat momenteel met acht punten op de negende plaats. Go Ahead Eagles heeft drie punten minder (en één wedstrijd minder gespeeld) en moet momenteel genoegen nemen met de zeventiende plaats in de Keuken Kampioen Divisie.

Go Ahead Eagles verloor afgelopen competitiewedstrijd in De Adelaarshorst van Jong FC Utrecht. Van Wonderen probeert uit die wedstrijd een les te halen voor zijn ploeg. “Wij zijn met ons team nog bezig om ons te ontwikkelen. De resultaten laten daarom soms nog op zich wachten. Ik heb ook tegen de spelers gezegd dat ze hun hoofd niet moeten laten hangen. Elke wedstrijd is voor ons een les waarbij we weer nieuwe verbeterpunten zien. Het is voor de supporters uiteraard wat minder leuk, maar de groei van ons team heeft tijd nodig.” (Bron: GA-Eagles.nl)

Wil je MVV Maastricht – Go Ahead Eagles rechtstreeks volgen? Bekijk / beluister de wedstrijd morgenmiddag vanaf 16:30 uur live via:

  • Twitter.com/GAEagles
  • Snapchat: gaeagles
  • Instagram.com/gaeagles (Story)
  • Go Ahead Eagles App
  • FOX Sports
  • DRTV (Deventer Radio 107.3 fm)
Vorig artikelWeekend weerbericht
Volgend artikelBurgemeester Deventer en Go Ahead Eagles roepen op: Support vanuit huis