DEVENTER – Vanaf vandaag ontvangt u, tezamen met het Deventer Nieuws, ook de jaarlijkse officiële Deventer Sinterklaas Puzzelkrant. Ieder jaar, voorafgaande aan de landelijke Sinterklaasintocht, geeft de Algemene Stichting Deventer Sinterklaas Commissie (ASDSC) deze unieke krant i.s.m. Mediaburo Schoppema (MBS) uit. Ook dit jaar zit het logopuzzel spel in de krant waarmee u als lezer leuke prijzen kunt winnen. O.a. een kinderfiets van IJsselbikes uit Schalkhaar, één minuut gratis boodschappen bij PLUS Joffrey ter Horst een cadeaubon t.w.v. 100 euro van JUMBO de Boreel en nog veel meer.

De verhalen in de Sinterklaaskrant zijn geschreven door de Goedheiligman zelf, die op 5 december zijn opwachting maakt in Deventer. De verhalen zijn stuk voor stuk uniek. Dit jaar bestaat de Sinterklaascommissie 160 jaar en wilde eigenlijk groots uitpakken tijdens de intocht, maar corona gooide helaas ook hier roet in het eten. Vandaar dat de officiële Sinterklaaskrant boordevol verhalen staat over dit jubileum.

Logo puzzelspel
In de krant vindt u het vertrouwde logopuzzel spel. Uit iedere advertentie in de krant is een stukje geknipt. Deze stukjes staan op één pagina in de krant. Zoek welk stukje bij welke advertentie hoort en vul deze in op de speciale invulpagina. U heeft tot en met 28 november de tijd om de pagina op te sturen naar Mediaburo Schoppema of in te leveren bij de SPAR City in de Deventer binnenstad of PLUS Joffrey ter Horst in Schalkhaar. De Algemene Stichting Deventer Sinterklaas Commissie en MBS wensen u veel puzzelplezier en wie weet wint u dit jaar één van de vele mooie prijzen.

Mocht u de krant niet hebben ontvangen bel dan met verspreidbureau All-Inn verspreidingen in Twello 0571-274137

U kunt vanaf woensdag de krant ook ophalen bij de SPAR City Deventer. De oplossing van de puzzel kan toegestuurd worden of in een speciale brievenbus worden gedeponeerd bij SPAR City Deventer of PLUS Joffrey ter Horst in Schalkhaar. Vanaf woensdag zullen de speciale brievenbussen daar staan, te herkennen aan de voorpagina van de krant.