Hij is ooit begonnen met een brede opleiding consumptieve technieken en heeft daarna tal van diploma’ s gehaald op het gebied van de warme en koude keuken tot aan patisserie toe. Dat maakt eigenaar Raymond de Haan van het gelijknamige bedrijf all round op het gebied van maaltijden, buffetten en hapjes. Elke dag werkt hij met passie om zijn klanten te voorzien van kwalitatief hoogwaardige lekkernijen.

“In de ochtend ben ik vaak bezig om alle bestellingen te koken voor diezelfde dag”, vertelt de eigenaar enthousiast. “In de middag worden de maaltijden verpakt en eventueel voorzien van een etiket waarop staat hoe de maaltijd verwarmt mag worden”, aldus Raymond.

De verse maaltijden kunnen warm of koud bezorgd worden. Hiervoor is een speciale koelbox of thermo box van toepassing. “We houden daarom maximaal een half uur reistijd in acht, zodat alles vers en smaakvol geleverd kan worden bij onze klanten.”
Tegenwoordig is de doelgroep van de Haan ook veel breder.

Alleenstaanden, maar ook 2 verdieners maken gebruik van de mogelijkheden bij Raymond de Haan.
Door de goede service, het lokale karakter; de meeste producten worden vers gehaald uit de directe omgeving bij de diverse boeren en de aantrekkelijke wisselende weekmenu’s groeit zijn klantenkring steeds verder. Daarnaast zijn de opties legio. Zo kunnen klanten kiezen voor vegetarische, veganistische en/of glutenvrije maaltijden. Ook de mogelijkheid tot het bestellen van biologische vleesgerechten kan op aanvraag. Tevens is Raymond de Haan een sociale ondernemer.

“Iedereen voelt deze pandemie in meerdere of mindere mate. Het verenigingsleven lijdt hier ook onder. Daarom heb ik met diverse clubs, zoals de voetbal, handbal, volleybal en de wagenbouwers van het carnavalsfeest, afspraken gemaakt. Iedere zaterdagavond kunnen de leden, maar ook mensen die de club willen steunen, de maaltijden ophalen en storten wij per afgenomen maaltijd €1,50 een mooi bedrag naar de desbetreffende vereniging. Zo helpen we elkaar een handje.”
Wie met Kerst nog geen plannen heeft kan ook terecht bij Catering Raymond de Haan voor buffetten en maaltijden. Daarbij is het zelfs mogelijk om woensdag 22 december elk gerecht apart op te halen bij Bakkerij van der Most in Dalfsen, Heino, Raalte en/of bij Raymond zelf aan de Handelsweg 11 A in Lemelerveld.

Tijdens de Kerstdagen hoeft het gerecht slechts te worden opgewarmd en zo kan men alsnog genieten van Raymonds culinaire keuken.
Een stressvrije Kerst is daarmee mogelijk voor iedereen die niet zelf wil koken tijdens deze dagen. Catering & Partyservice Raymond de Haan, Lemelerveld. www.cateringdehaan.nl

Vorig artikelKindcentrum Rivierenwijk krijgt er 2 lokalen bij
Volgend artikel32 nieuwe corona besmettingen in Deventer