DEVENTER – Met de recente aanscherping van de Coronamaatregelen heeft ook de binnenstad van Deventer te maken met een afnemende aantal bezoekers.

Echter op bepaalde momenten van de week is het nog steeds erg druk. Om te zorgen dat zoveel mogelijk mensen op een veilige en verantwoorde wijze de stad kunnen bezoeken, probeert Thierry van Voorst tot Voorst van de Centrumgarage het bezoek te spreiden.

Van Voorst tot Voorst: Samen met binnenstadsmanager Peter Brouwer hebben we gekeken wat de rustige momenten zijn in de week. Om de mensen te verleiden tot een veilig bezoek aan Deventer, hebben we voor de rustige momenten een speciaal actietarief in het leven geroepen: Op de dinsdag- woensdag- en donderdagochtenden kan bij ons worden geparkeerd voor slechts 1 Euro per uur. Op deze wijze proberen we de mensen over te halen op de rustige momenten naar de stad te komen om zo op een verantwoorde wijze het winkelbezoek te stimuleren.

Overigens is ook de Centrumgarage “Coronaproof”: zowel het in- en uitrijden, als het betalen kan volledig contactloos door middel van bankpas of mobiele telefoon. Verder staan er hand-desinfectiedispensers en reinigen de medewerkers regelmatig alle contactoppervlakken.

In de zomer had de Centrumgarage ook al een bijzondere actie: ter ere van de heropening van de horeca kon men de hele maand juni in de avond avonds gratis parkeren.

De huidige actie geldt de hele maand november

Vorig artikelActie voor nieuwe dorpsduofiets in Diepenveen
Volgend artikelGouden Schoolkantineschaal voor vso De Linde