DEVENTER – In november 2010 begonnen dierenartsen Liesbeth Veldhuis en JoAnne Fruithof dierenartsenpraktijk Keizerslanden. In al die jaren is de praktijk gegroeid. Het gezellige team bestaat nu uit 10 mensen en werkt hard om de best mogelijke zorg voor de patiënten te leveren, passend bij het dier en z’n baasje.

Om wat meer ruimte te creëren en afstand te kunnen houden in deze coronatijd is er een katvriendelijke dependance geopend. Bij de dependance, aan de van Hetenstraat 63B, kunnen naast katten ook konijnen en knaagdieren behandeld worden.

Jammer genoeg kan het 10-jarig bestaan door het corona virus niet groots gevierd worden. Wel worden er een aantal kadootjes uitgedeeld aan klanten en er zijn leuke akties! En aan het einde van november wordt er een heus egelhuis verloot.

Vorig artikelBekerwedstrijd tegen Cambuur vastgelegd voor donderdag 17 december
Volgend artikelCarbidschieten gedeeltelijk toegestaan in Deventer