DEVENTER – Vandaag, vrijdag 06 november, is bekend geworden dat het Kunstcircuit toch open mag blijven voor privelessen en groepslessen aan kinderen en jongeren tot 18 jaar. Huurders en verhuurder zijn ontzettend blij dat de muziek-, theater- en danslessen doorgang kunnen vinden.

De veiligheidsregio en gemeente hebben aangegeven dat de panden aan de Keizerstraat en aan de Zwaluwenburg open mogen blijven op voorwaarde dat de ruimten niet publiekelijk toegankelijk zijn en dat alleen activiteiten worden ondernomen die binnen de huidige maatregelen passen.

Hierover worden nu afspraken gemaakt tussen het Kunstcircuit en de zelfstandige kunstvakdocenten, de huurders. Alle betrokkenen zijn opgelucht en blij dat de lessen door kunnen gaan op een manier die waarborgt dat het aantal bewegingen en contacten binnen het gebouw zo klein mogelijk is.

Vorig artikelGeen Sinterklaasintocht in Bathmen
Volgend artikelGeen intocht wel een gave Sinterklaasfilm in Diepenveen