zaterdag, 20 april 2024

Loting 2e ronde KNVB beker koppelt Go Ahead Eagles aan SC Cambuur

FOTO: MBS

DEVENTER – De loting voor de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker heeft uitgewezen dat Go Ahead Eagles het in Leeuwarden opneemt tegen SC Cambuur. De wedstrijd in de Friese provinciehoofdstad vindt plaats op dinsdag 15, woensdag 16 of donderdag 17 december 2020.

Eerder dit seizoen speelde Go Ahead Eagles al in competitieverband tegen SC Cambuur. Op 11 september won het team van Kees van Wonderen met 0-2 van de Leeuwarders door doelpunten van Jeroen Veldmate en Bradly van Hoeven. 

In de eerste ronde van het toernooi om de TOTO KNVB Beker rekende Go Ahead Eagles op 26 oktober af met NAC Breda. In De Adelaarshorst werd het 6-0.

Vorig artikelTanken toch alvast mogelijk bij nieuwe Tango-locatie in Colmschate
Volgend artikelSpellenwinkel Koning Willem spreidt drukte met inpakpand
error: Content is beschermd!!!