DEVENTER – De feestdagen komen er weer aan. Maar voor de horeca in het algemeen is het zeker geen feest. Restaurants en cafés mogen u de komende feestdagen niet ontvangen, maar ze proberen er wel een feestje voor u van te maken, door hun kerstdiner bij u thuis te bezorgen.

De horeca in Deventer, die u en ons, ieder jaar weer vermaakt met hun gezellige terras, heerlijke eten en fijne drankjes, hebben het heel zwaar. Daarom roepen zij u op om dit jaar, in ieder geval één keer, tijdens feestdagen bij hen een kerstdiner te bestellen. Het is nodig en er is genoeg keus in diversiteit aan restaurants.

Daarom heeft Mediaburo Schoppema, uitgever van het Deventer Nieuws, in samenwerking met de Stichting Deventer Binnenstad Management (SDBM) een “Deventer Menukaarten krant” als bijlage toegevoegd in deze editie. De restaurants die in deze bijlage staan bieden u een ruime keus voor de heerlijke culinaire kerstdagen. Koop uw favoriete wijn en bier bij de diverse cafés in de binnenstad. Wees loyaal en koop lokaal. Restaurants en cafés die niet in deze uitgave staan vindt u op de website www.bezorgenindeventer.nl

Vier dit jaar de feestdagen samen met de Deventer horeca thuis

Vorig artikelBekijk hier online de Deventer kerstmenukaarten krant 2020
Volgend artikelOok rapper Snelle geveld door het coronavirus