SCHALKHAAR – Helaas moeten we de Kerstmarkt van zondag 13 december op  de Oorsprong ook laten vervallen. Het Coronavirus maakt het voor ons onmogelijk om de veiligheid van bezoekers en kraamhouders te garanderen. We hadden een paar weken geleden nog een beetje hoop, maar de ontwikkelingen rondom het virus maken het volledig onmogelijk. Dus maar plannen maken voor volgend jaar, we gaan er dan vanuit dat het allemaal weer een beetje mogelijk wordt.

Dit zijn de markten die voor 2021 in de planning liggen:

Zondag 11 april        Lentemarkt

Zondag 13 juni         Zomermarkt

Zondag 10 oktober    Herfstmarkt

Zondag 19 december Kerstmarkt

Laten we hopen op betere tijden, dan is iedereen weer van harte welkom op onze gezellige streekmarkten.

Vorig artikel109 nieuwe COVID-19 besmettingen in de gemeente Deventer
Volgend artikelWie wil er dit jaar nog een halve marathon lopen?