DEVENTER – De Veentunnel is kort geleden helemaal opgeknapt. De afwatering is flink verbeterd, zodat ook tijdens stortbuien de tunnel gewoon open kan blijven. In overleg met buurtbewoners kan de tunnel kleurrijk worden verlicht. Dat gebeurt op een aantal vastgestelde dagen. Buurtbewoners kunnen suggesties doen voor andere gelegenheden om de tunnel te verlichten.

In de tunnel is over de hele lengte, boven het hoger gelegen voetpad, een ledstrip aangebracht die in alle mogelijke kleuren kan oplichten. Dat gebeurt op een aantal vaste dagen in het jaar. De gemeente staat open voor overige suggesties, buurtbewoners kunnen die bij de gemeente indienen. Voorwaarde is dat het verzoek positief bijdraagt aan de hele wijk of een groot deel ervan.

[media-credit id=”1″ align=”none” width=”897″][/media-credit]

Vorig artikelHet zullen je buren maar zijn, een hennepplantage naast je
Volgend artikelBij te grote drukte zaterdag winkels in Deventer dicht