zaterdag, 20 april 2024
FOTO: MBS

Een bezoek aan het Deventer ziekenhuis is veilig

FOTO: MBS

DEVENTER – Het Deventer Ziekenhuis wil, daar waar het kan, de zorg zoveel mogelijk door laten gaan, ondanks de verscherpte maatregelen van het kabinet. U hoeft geen afspraken af te zeggen. Een bezoek aan het ziekenhuis is veilig.

Afspraken gaan door tenzij

Acute zorg, spoedoperaties, oncologische zorg en zorg voor hart- en vaatpatiënten, geplande keizersneden en overige niet uitstelbare operaties gaan gewoon door. Afspraken op de polikliniek en op de dagbehandeling gaan zoveel mogelijk door. Ook als u doorverwezen wordt door uw huisarts kunt u bij het Deventer Ziekenhuis terecht. Een bezoek aan het ziekenhuis is veilig. U wordt telefonisch geïnformeerd als uw afspraak niet doorgaat. Als u geen bericht krijgt, gaat de afspraak gewoon door.

Om de zorg zoveel mogelijk toegankelijk te houden, blijven de eerder aangekondigde maatregelen onverminderd van kracht:

  • Blijf thuis bij klachten zoals hoesten, verkoudheid, koorts, benauwdheid en/of plotseling verlies van reuk en/of smaak 
  • Houd 1,5 meter afstand 
  • Desinfecteer de handen bij binnenkomst 
  • Kom alleen naar een afspraak 
  • Draag een mondkapje. Geen spatscherm (face shield). 
  • Verlaat het ziekenhuis direct na het bezoek 

Bezoek
Patiënten kunnen maximaal 1 bezoeker ontvangen. Met meer dan één persoon naar het ziekenhuis komen en dan om beurten naar binnen gaan, mag helaas niet. Het bezoekersrestaurant is al enige tijd gesloten. Met ingang van vandaag zijn ook de kapper en de winkel gesloten. Dit is naar aanleiding van de nieuwe landelijke maatregel dat niet-essentiële winkels per vandaag de deuren moeten sluiten.

Vorig artikelPolitie rukt twee keer uit naar de Vijfhoek vanwege ruzie
Volgend artikelWarenmarkt Colmschate éénmalig verplaatst op 24 december
error: Content is beschermd!!!