DEVENTER – In Deventer is sinds deze week een nieuw centrum geopend voor corona sneltesten. De nieuwe locatie op de Koningsbergenstraat 6 in Deventer biedt uitkomst voor ondernemers en particulieren in de regio, omdat de wachttijd van de uitslag van de GGD soms wel tot 40 uur kan duren. De ondernemers in de regio kunnen direct bij de test locatie terecht en hebben binnen 15 minuten uitslag. Zodoende is de werkgever de werknemer niet voor een dag kwijt en hoeft hij geen vervanging te regelen.

Het nieuwe testcentrum test met de Abbott Panbio antigen sneltest, die o.a. ook door de overheid wordt ingezet. De werkgevers kunnen niet alleen op onze locatie terecht, maar het testcentrum kan ook vanaf 3 medewerkers bij het bedrijf testen uitvoeren. De tarieven van www.coronatest-deventer.nl gelden als één van de goedkoopste in de regio.

Voor ondernemer Theo Rolvink is het coronacentrum geen nieuw avontuur. Met zijn achtergrond in medische zelftesten is Theo geen onbekende op dat gebied en waren corona sneltesten een logische uitbreiding.

Vorig artikel56 nieuwe COVID-19 besmettingen in de gemeente Deventer
Volgend artikelZo kun je op film de Herdertjestocht in Bathmen alsnog meemaken