DEVENTER – In januari 2021 zamelt Circulus-Berkel weer de kerstbomen in. Dit doen we voortaan op een nieuwe manier: u vindt uw inzameldag gewoon in de afvalkalender en app. Aanmelden is niet meer nodig!

Sommigen hebben er al een in huis: een Nordmann, blauwspar, Servische spar of andere kerstboom. Al is het nog ver weg en heeft u nog heel wat weken plezier van uw boom, het kan toch handig zijn om te weten hoe de inzameling in januari geregeld is.

Aanmelden niet meer nodig
Circulus-Berkel komt in januari bij alle inwoners van de gemeente Deventer in de straat om de kerstbomen in te zamelen. Weten wanneer we bij u langskomen? Dat ziet u in de digitale afvalkalender en app van Circulus-Berkel. U herkent uw inzameldag aan het kerstboompje. Aanmelden is niet meer nodig.

Vorig artikel48 nieuwe COVID-19 besmettingen in de gemeente Deventer
Volgend artikelPolitie zet straat af, man aangehouden en geblinddoekt afgevoerd