COLMSCHATE – Afgelopen week heeft SV Colmschate ’33 een akkoord bereikt met hoofdtrainer Rowdy van der Hoop over een contractverlenging voor de duur van één seizoen. De 27-jarige oefenmeester is bezig aan zijn eerste seizoen bij de club uit Deventer. Beide partijen zijn zeer tevreden over de samenwerking en dus was de nieuwe verbintenis snel beklonken.

Hoofd Voetbalzaken Edward Patty is verheugd dat Rowdy van der Hoop er nog een jaar aan vastplakt: “Ondanks dat Rowdy een beginnende hoofdtrainer is, heeft hij ons positief verrast. Hij voelt de groep heel goed aan en de spelers zijn bereid om voor hem door het vuur te gaan. Daarnaast past hij uitstekend bij onze ambitie om weer een stabiele derdeklasser te worden”, aldus een tevreden Patty. “Het is jammer dat de corona-pandemie begin oktober opnieuw roet in het eten gooide, want de ploeg ging met de week beter voetballen. Het is duidelijk dat er nog veel rek in zowel de trainer als het elftal zit.”

Ook Van der Hoop is zeer tevreden met zijn contractverlenging. “We hebben een erg jonge ploeg, met veel potentie. De groep is gedreven, leergierig en beschikt over veel kwaliteit. Een prettige ploeg voor een trainer om mee te werken. Daarnaast is de klik met de spelersgroep en andere stafleden erg goed.”

Het was dan ook een enorme tegenvaller voor de jonge oefenmeester dat het seizoen na drie competitie wederom stil kwam te liggen. “Het is ontzettend jammer dat het seizoen al snel onderbroken werd. We hadden het gevoel dat we op veel gebieden stappen aan het maken waren en dat lieten we in onze laatste wedstrijden dan ook zeker zien.”

Vorig artikel43 nieuwe COVID-19 besmettingen en 4 sterfgevallen in de gemeente Deventer
Volgend artikel45 nieuwe COVID-19 besmettingen en 1 sterfgeval in de gemeente Deventer