DEVENTER – Elkaar persoonlijk fijne feestdagen wensen wordt een stuk lastiger met de coronamaatregelen. Maar gelukkig kunnen we online wel volop contact hebben met elkaar. Daarom nodigt Deventer Doet Deventenaren om een (kort) filmpje in te sturen met een persoonlijke kerstwens naar info@deventerdoet.nl

De leukste filmpjes komen in de speciale Heel Deventer Doet kerstuitzending van DRTV op 23 december vanaf 18.00 uur. Bovendien krijgt de inzender van de mooiste wens een Deventer Doet pas met daarop 75 euro. De Deventer Doet pas is een nieuwe pas die bij veel winkels in de gemeente Deventer te gebruiken is en waarmee je automatisch spaart voor jezelf én voor goede doelen in Deventer. Kijk voor meer informatie over de Deventer Doet pas op www.dedeventerdoetpas.nl

Inleveren kan tot en met 16 december bij info@deventerdoet.nl

Vorig artikelVele acties melden zich voor Heel Deventer Doet
Volgend artikelControle in Deventer op het vervoeren van vuurwerk