DEVENTER – Voor een speciaal project rondom 100 jaar Vetkampstraat is Go Ahead Eagles benieuwd wie voor jullie een échte clubheld is. Spelers met 50+ goals of 150+ wedstrijden voor Go Ahead (Eagles) achter hun naam worden in deze actie sowieso al meegenomen, net als de meest legendarische trainers. Maar bij wie denk je nog meer bij het predicaat ‘Go Ahead Eagles-held’? Dat kan een oud-speler of oud-trainer zijn, maar bijvoorbeeld ook iemand die als medewerker, bestuurslid, vrijwilliger of supporter actief is/was bij deze mooie club.

Mail jouw clubheld(en) naar pers@ga-eagles.nl en wie weet zie je hem/haar in het voorjaar van 2021 terugkomen in een speciale 100 jaar Vetkampstraat-actie!

Vorig artikelVoorbereidende werkzaamheden skatepark Rielerenk
Volgend artikelBij deze Deventer restaurants kun je bestellen voor Kerst thuis