DEVENTER – Hoe leert jouw kind, kleinkind, neefje of nichtje zijn stad Deventer kennen? Die gaat natuurlijk spelen met het speelkleed van zijn eigen stad Deventer! Na een succesvolle lancering van diverse speelkleden is nu ook Deventer op de kaart gezet door het bedrijf City-Play! Geen oubollig saai speelkleed meer bij jullie thuis maar een leuk, leerzaam en herkenbaar speelkleed met meer dan 25 iconen en de kleinste details uit Deventer. Je blijft er naar kijken!

Hoe gaaf is het om als kind op te groeien met je eigen stad?! Spelenderwijs leer je de hotspots van Deventer kennen. Wat lekkers halen bij de Koekwinkel, zwemmen in de Scheg om vervolgens een ijsje te gaan eten bij de ijswinkel.  Via het speelgoedmuseum race je over de Wilhelminaburg en dan snel terug voor een wedstrijd in de Adelaarshorst. Het kan allemaal op het speelkleed van Deventer.

Met alle iconen van de stad is het een informatief, maar ook superleuk speelkleed. Leerzaam voor de kids en herkenbaar voor de ouderen. De eerste speelkleden van Deventer zijn al te bestellen als pre-order (www.speelkleed.nl). Zolang de voorraad strekt, want het moet een uniek item blijven!

Het Deventer Nieuws mag een officieel Deventer speelkleed weggeven (zie foto). Wat moet je doen? App naar 06-14040298 welk kind, j/m, dit fantastische Deventer speelkleed moet winnen. Luister naar de ochtendshow op Deventer radio 107.3 FM (werkdagen 06.00-09.00 uur) wie dit kleed heeft gewonnen.

Het speelkleed is 115 x 175 cm groot, heeft een anti-slip onderzijde en is zacht van boven, makkelijk schoon te houden en het materiaal is recyclebaar. Bovendien is het geschikt voor vloerverwarming. Ben je niet tevreden, dan mag je gewoon gratis retourneren. City-Play is erkend door Trusted Shops, waardoor je verzekerd bent van een veilige en betrouwbare aankoop.

Wij werken ook graag samen met lokale winkeliers die het speelkleed aan hun klanten kunnen aanbieden, die horen we dus graag! De volgende stap van City-Play? Komende periode volgen er nieuwe speelkleden van een aantal Nederlandse maar ook buitenlandse steden en een aantal unieke concepten die we nog even als verassing houden.

Van ieder kleed wordt er per stad een lokaal doel gesteund. Er gaat €1,- per kleed naar het goede doel, veelal het (kinder)ziekenhuis van de stad. Het is leuk en fijn om een glimlach op een kind zijn gezicht te kunnen toveren, daar krijgt ons team voldoening van, aldus Roy Verduyn, mede-eigenaar van City-Play.

Direct het speelkleed bestellen of alle details bekijken? https://www.speelkleed.nl/alle-speelkleden/speelkleed-Deventer/