TWELLO/HOLTEN – Het kabinet heeft besloten dat optiekzaken een “essentieel beroep” hebben en dat betekent dat Oogwereld Jos in Holten en Twello voor jouw ogen kunnen blijven zorgen zoals ze dat sinds de start van corona hebben gedaan. Ze blijven alles op de meest veilige manier uitvoeren. Hierdoor kunnen zij je ook helpen om het jaar stijlvol te beginnen met een nieuwe bril. Bij Oogwereld Jos heb je een grote keuze uit monturen en zonnebrillen van topmerken als Bellinger, Carven, Kinto, Lafont, Lindberg, Ray-Ban, Theo en Tom Ford. Tot 31 januari 2021 is er bij hen een SALE met kortingen tot 70% op een ruim aanbod aan monturen.

Een bril is één van de meest karakteristieke modeaccessoires. Het kan lastig zijn om uit een grote collectie de juiste bril te kiezen. Gezichtsvorm en haardracht zijn enorm bepalend voor de keuze van een bril. Natuurlijk speelt je persoonlijke stijl en smaak een zeer belangrijke rol bij de uiteindelijke keuze! En niet onbelangrijk: wat wil je uitstralen? Kleur, vorm, stijl en grootte van het montuur hebben een grote invloed op hoe je overkomt. De medewerkers van Oogwereld Jos geven je graag advies waar je op moet letten om tot een juiste keuze van een bril te komen.

Maak een afspraak met Oogwereld Jos in Holten of Twello om te bekijken met welke bril jij stijlvol het nieuwe jaar in wil gaan.

Oogwereld Jos
Duistervoordseweg 12A, Twello
T. 0571 273271

Oogwereld Jos
Dorpsstraat 4, Holten
T. 0548 363501

www.oogwereld.nl

Vorig artikelWasstraat iClean voor 3 seizoenen rugsponsor GA Eagles
Volgend artikelVerkeersconflict eindigt met crash en aanhouding