DEVENTER – Bij een brand in een appartementencomplex aan het Levensboompad in Deventer is een bewusteloze man uit de brandende woning gered door de brandweer.

Het slachtoffer werd op straat behandeld door agenten en brandweerlieden tot ambulancepersoneel arriveerde en het over kon nemen. Ook werd een traumaheli opgeroepen, maar de man was al gestabiliseerd voordat de heli ter plaatse was. Het slachtoffer is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De Officier van Dienst van de politie bevestigt dat er 1 slachtoffer is gevallen, er waren verder geen personen in de woning aanwezig.

De brand is beperkt gebleven tot 1 appartement. Wel moesten 9 andere woningen worden ontruimd, buren waarschuwden elkaar zelf al en verlieten zelfstandig het pand. In het appartement boven de brand ontstond ook rookontwikkeling, waarop de brandweer de deur open zaagde. Er bleek daar uiteindelijk geen brand te zijn en de bewoners waren niet thuis. De rook was via het pand naar het andere appartement getrokken. Na controle konden alle overige bewoners weer terug naar hun woning.

Vorig artikel57 nieuwe COVID-19 besmettingen in de gemeente Deventer
Volgend artikelDeventer geliefd bij internetcriminelen