DEVENTER – Naar aanleiding van de landelijke berichtgeving over het vervroegd vaccineren van het ziekenhuispersoneel zal het Deventer Ziekenhuis op de kortst mogelijk haalbare termijn starten met het vaccineren van medewerkers in de acute zorg.

Coronavaccinatie acute zorg
We zijn blij met dit besluit van het kabinet en vinden het terecht dat ziekenhuispersoneel, naast onder meer het personeel van verpleeghuizen, voorrang krijgt. We bereiden ons voor op het vaccineren in afstemming met de GGD en andere landelijke en regionale partners.

Eerste zorgverlener krijgt COVID-19 vaccin
Arts-microbioloog Júlia da Silva gaf IC-intensivist Carmen Bles het allereerste vaccin.’

Vorig artikel46 nieuwe COVID-19 besmettingen in de gemeente Deventer
Volgend artikelMeer hypotheek aanvragen in 2020, Hypotheekplan Deventer legt uit waarom (audio fragment)