vrijdag, 19 april 2024

Ontwikkel jouw voetbalvaardigheden in 10 trainingen bij Go Ahead Eagles

DEVENTER – Ben jij tussen de 6 en 15 jaar oud en wil jij 10 weken je voetbalvaardigheden ontwikkelen bij Go Ahead Eagles, dit is je kans! Op vrijdag 5 maart starten de Go Ahead Eagles Techniektrainingen.

De eerste training van de Go Ahead Eagles Techniektrainingen module vindt plaats bij DVV Go Ahead in Deventer. Enthousiaste voetballers en voetbalsters kunnen hun voetbalvaardigheden gedurende 10 weken ontwikkelen onder begeleiding van enthousiaste en gediplomeerde jeugdtrainers. In deze weken wordt er gewerkt in drie verschillende thema’s: Aanvallen, Techniek en Omschakelen.  

Wat je kan verwachten bij deelname aan de Go Ahead Eagles Techniektrainingen
De techniektrainingen vinden 10 keer plaats op vrijdag en duren 75 minuten. Je ontvangt een vernieuwd Go Ahead Eagles Techniektrainingen tenue en hebt kans om gescout te worden voor de Go Ahead Eagles voetbalopleiding. Er wordt gefocust op persoonlijke voetbalontwikkeling en vaardigheden.

Wil jij meedoen of meer informatie? Ga naar: www.ga-eagles.nl/techniektrainingen 

Go Ahead Eagles Soccer Camps 2021
Naast de Go Ahead Eagles Techniektrainingen biedt de club in de schoolvakanties soccer camps aan. Kijk op de site voor meer informatie en de locaties www.ga-eagles.nl/soccercamps

Vorig artikel17 nieuwe COVID-19 besmettingen in de gemeente Deventer
Volgend artikelProfessionele online live-uitzending vanaf nu mogelijk bij MIMIK
error: Content is beschermd!!!