DEVENTER – Op initiatief van alle clubs uit de Keuken Kampioen Divisie worden alle wedstrijden in de 3e periode van de Keuken Kampioen Divisie rechtstreeks uitgezonden op ESPN. Mede door de ondersteuning van Supporterscollectief Nederland, ESPN, KNVB, Keuken Kampioen én de flexibiliteit van politie en gemeenten is het daardoor mogelijk om – in navolging van de eerste twee periodes – óók de 3e periode volledig live in beeld te brengen.

Vanwege de coronacrisis – en de daarbij behorende overheidsmaatregelen om alle wedstrijden in het betaalde voetbal zonder publiek te laten plaatsvinden – zijn de 1e en 2e periode van de Keuken Kampioen Divisie live door ESPN uitgezonden. Dit was een gezamenlijk initiatief van ESPN, de clubs en hoofdsponsor Keuken Kampioen, waardoor supporters en sponsors in de gelegenheid waren om hun club te blijven volgen. Daar komt nu dus ook de 3e periode bij.

Vorig artikelBalkonserenade van de stadstroubadour Maarten van Veen
Volgend artikel18 nieuwe COVID-19 besmettingen en 1 sterfgeval in de gemeente Deventer