OKKENBROEK – De WereldWijzer Okkenbroek is een prachtige school! Een mooi, licht en fris schoolgebouw, leergierige leerlingen en bevlogen teamleden. Ze werken volgens het SlimFit model. Dis is een andere manier van organiseren om zo het beste uit de leerlingen naar boven te halen. Het is jammer dat zo weinig mensen deze school kent, aldus een teamlid.

Daar willen ze graag verandering in brengen. Het Plaatselijk Belang en WereldWijzer Okkenbroek willen graag samen gaan optrekken om Okkenbroek én de school beter op de kaart te zetten. Dit is echter niet hun expertise. Daarom zijn ze op zoek naar mensen die met hun willen brainstormen en willen helpen bij de uitvoering. Het plan is om een werkgroepje op te richten die zich hiermee bezig houdt.

Dus heb je een creatief brein, ben je goed in communicatie en/of wil je gewoon graag helpen? Mail naar: s.tibben@varietas.nl

Vorig artikel8 nieuwe COVID-19 besmettingen in de gemeente Deventer
Volgend artikelWinkelcentrum Colmschate start met collectieve webshop