DEVENTER – De overheid heeft de lockdown met 3 weken verlengd. Nog steeds is de oproep om zoveel mogelijk thuis te blijven en niet onnodig op pad te gaan. Voor het OV blijft gelden: reis alleen als het noodzakelijk is. Door de verlening van de maatregelen maken ook de komende tijd minder reizigers gebruik van het openbaar vervoer. Daarom verlengt RRReis de vakantiedienstregeling t/m 9 februari. Hieronder lees je wat de aangepaste dienstregeling verder betekent.

Aangepaste dienstregeling t/m 9 februari
Alle buslijnen van RRReis rijden de vakantiedienstregeling in elk geval tot en met 9 februari.

Geen scholierenlijnen
De scholierenlijnen rijden niet tot en met 9 februari. Met uitzondering van lijn 668. Wanneer scholen weer open gaan passen we onze scholierenlijnen aan op de vraag die er dan is.

Nog geen buurtRRReis
De buurtRRReis lijnen rijden in elk geval niet tot en met 9 februari. Tijdelijk is er de buurtbustaxi op de Veluwe. Tot en met 9 februari is het van maandag t/m vrijdag op alle buurtRRReis lijnen die op de Veluwe rijden mogelijk om de buurtbustaxi te reserveren. De buurtbustaxi reserveer je minimaal 4 uur voor vertrek via het telefoonnummer 088- 655 77 92. Plan je reis voor vertrek altijd via onze reisplanner of 9292.nl.

In Overijssel is het helaas niet mogelijk om een rit te reserveren. Wij verzoeken reizigers te kijken naar een alternatief.

Geen nachtritten
De nachtritten op comfortRRReis komen te vervallen tot en met in elk geval 9 februari.

RRReis Servicewinkel gesloten
De RRReis servicewinkel op het busstation in Apeldoorn is gesloten t/m 9 februari.

Check de reisplanner
Samen zorgen we ervoor dat verantwoord reizen mogelijk is en blijft. Daarom verzoekt RRReis haar reizigers om zich te houden aan de huidige geldende coronamaatregelen: reis alleen als het noodzakelijk is en draag in de bus, op de bushalte en op het station een mondkapje. RRReis hoopt reizigers weer snel weer terug te zien in de bussen zodra de maatregelen versoepelen. Check voor vertrek de reisplanner voor de actuele reisinformatie.

Vorig artikelBibliotheek Deventer beperkt geopend tijdens verlengde lockdown
Volgend artikelTijdelijke vergunning podium Burgerhaven voor Burgerweeshuis