DEVENTER – De rijksoverheid heeft op 14 december de maatregelen ter bestrijding van het Coronavirus verder aangescherpt. Deze lockdown heeft verstrekkende gevolgen voor de samenleving. De mondzorg, zoals de tandprothetische praktijk van de heer Westhof, kan echter zorg blijven leveren en is daarom gewoon geopend.

“Als mondzorgverlener ben ik er reeds aan gewend uiterst zorgvuldig met hygiëne om te gaan en daarom zijn mijn praktijken ISO 9001 gecertificeerd
In tijden van corona ga ik extra zorgvuldig te werk. Net als tandartsen en mondhygiënisten volg ik de nieuwe Leidraad Mondzorg Corona”, aldus Westhof. Deze Leidraad is een aanscherping van de reguliere richtlijnen voor infectiepreventie in de mondzorg waarin zorgvuldige hygiënemaatregelen staan beschreven. De opzet en inhoud van de Leidraad met aanvullende maatregelen is afgestemd met het RIVM, de Inspectie voor Gezondheidszorg en Jeugd en het ministerie van VWS.

Voor vragen over mijn praktijkuitvoering kunt u natuurlijk telefonisch contact opnemen met mij of kijk op de website: www.ttpwesthof.nl

Vorig artikelLoes Voedingscoach; stap voor stap je leefstijl veranderen
Volgend artikel26 nieuwe COVID-19 besmettingen en 1 sterfgeval in de gemeente Deventer