DEVENTER – In speelronde 21 van de Keuken Kampioen Divisie wacht Go Ahead Eagles maandagavond een bezoek aan Amsterdam. Op sportpark De Toekomst is Jong Ajax de opponent voor het team van Kees van Wonderen, die ondanks de nipte 1-0 bekernederlaag van afgelopen donderdag tegen VVV-Venlo genoeg positieve aanknopingspunten zag in het duel met de Venlonaren.

“Ja, ik denk dat we met ons team op de goede weg zijn”, beaamt Van Wonderen. “De manier waarop we ons op het veld manifesteerden tegen VVV-Venlo, een Eredivisie-ploeg, was positief. We hadden die wedstrijd ook gewoon kunnen winnen. Ook tegen VVV creëerden we meer kansen dan aan het begin van het seizoen. Wat in Venlo wel beter had gekund, is het afmaken van de kansen. Maar het is beter om aan dat aspect verder te werken, dan dat we heel weinig zouden creëren. Bovendien kregen we ook tegen VVV weinig kansen tegen. Dus ondanks dat we geen ronde verder zijn in het bekertoernooi, heb ik genoeg positieve dingen gezien om ons aan vast te houden.”

Vorig artikelNieuwe collectie schoenen bij Dinkelberg schoenen in Deventer (VIDEO)
Volgend artikel15 nieuwe COVID-19 besmettingen in de gemeente Deventer