WILP – De ingrijpende restauratie van de Stoomhoutzagerij Wilpschedijk nadert zijn voltooiing. Tegen de tijd dat we de corona achter ons laten verwachten wij u weer welkom te kunnen heten en zullen de rondleidingen weer starten. Aan de Wilpse Dijk zal dan naast de zagerij/meubelmakerij en de klompenmakerij ruimte zijn voor meer ambachten, waarvoor speciale ruimten zijn gecreëerd.  De stoomhoutzagerij steunt financieel vooral op de productie en verkoop van prachtige boomstamtafels, desgewenst geheel op maat gemaakt. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door vrijwilligers, vaak met een lange ervaring in houtbewerking! Zij zorgen niet alleen voor producten die iedere toets der kritiek kunnen doorstaan, maar dragen hun kennis ook over op andere vrijwilligers.

Behalve aan ambachtelijke kennis is er aan de Wilpse Dijk ook behoefte aan commerciële slagkracht. Dus zoekt de Stichting Stoomhoutzagerij enthousiaste vrijwilligers voor de verkoop van haar produkten, bij voorkeur mensen met commerciële en organisatorische ervaring.

Op www.wilpschedijk.nl staat een taakomschrijving. Behalve een interessante opdracht biedt de zagerij vooral ook een enthousiaste werksfeer. Het werk is weliswaar vrijwillig, maar zeker ook uitdagend en professioneel. Kijk naar de taakomschrijving en maak geheel vrijblijvend een afspraak om de sfeer eens te komen proeven!

Vorig artikel22 nieuwe COVID-19 besmettingen in de gemeente Deventer
Volgend artikel17 nieuwe COVID-19 besmettingen in de gemeente Deventer