DEVENTER – Nu wij u tijdelijk niet persoonlijk in onze prachtige winkel mogen verwelkomen proberen wij via onze Instagram en Facebookpagina zo veel mogelijk van de mooie duurzame collectie te laten zien. Kleding, schoenen en sieraden maar ook cadeauartikelen om je geliefden mee te verwennen in deze rare tijd.

Dagelijks laten we nieuwe artikelen zien en ook komen er gewoon iedere week nieuwe items binnen. In de stories showen we outfits en hebben we onze volgers regelmatig verwend met mooie cadeaus, volg jij ons al?

Ook de webshop draait op volle toeren. Alle bestellingen worden met liefde ingepakt, echte verwen pakketjes, bestelt u voor uzelf dan voelt het toch als een cadeautje, hoe leuk is dat! Om het persoonlijke contact met onze klanten te houden bezorgen we alle pakketjes in Deventer en omgeving zelf! Voor alle vragen bel of app: 06-53 33 43 39

Leonie & Michèle

Vorig artikelNieuwbouw NaoberLOOkaal van start
Volgend artikelEen duurzame wereld in balans met mens en natuur: DeventerWint