Bos Bedden uit Nieuwleusen gaat On Tour! Nu de klant niet bij ons mag komen, gaan wij naar de klanten toe. We hebben een compleet draaiboek opgesteld en hoogwaardige maatregelen getroffen om de klant toch van dienst te kunnen zijn. We kunnen mensen die nu niet goed slapen, omdat zij om welke reden dan ook geen goede nachtrust hebben, niet slecht laten slapen. Passief afwachten zit niet in ons DNA aldus Rutger Veerman en daarnaast willen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen.

Hij ziet ook een groot probleem ontstaan wanneer de winkels wel weer open mogen gaan. Door de drukte die dan verwacht wordt, zal het een uitdaging worden om iedereen te helpen die nu niet goed slaapt. We moeten nu dan ook actie ondernemen en mensen helpen, zodat alles niet ophoopt. Daarnaast willen wij graag ook van dienst zijn voor mensen die op zoek zijn naar een nieuw matras of boxspring. Het werkt vrij éénvoudig. Bel ons voor een telefonische intake. Aan de hand van een aantal vragen kunnen wij een zo goed mogelijk advies geven. Door gerichte vragen over slaapwensen/houding en postuur maken wij een selectie en komen wij met geschikte producten naar u toe. In ons huiselijk ingerichte bakwagen plaatsen wij de boxspring, ledikant en/of matrassen. Vervolgens rijden we naar u toe zodat u bij uw eigen huis kunnen proefliggen. Bel ons op 0529-481223 en wij komen graag langs!

Vorig artikelClimat Screen houdt kou buiten en licht binnen
Volgend artikelMan neergestoken in de binnenstad, politie heeft aanhouding verricht