DEVENTER – Hoe leert jouw kind, kleinkind, neefje of nichtje zijn stad Deventer kennen? Die gaat natuurlijk spelen met het speelkleed van zijn eigen stad Deventer! Het Deventer Nieuws en Deventer radio 107.3 FM geven een speelkleed weg. App voor wie jij een speelkleed wil winnen en app dit door naar 06-14040298. De winnaars worden in de ochtendshow op Deventer radio 107.3 FM bekend gemaakt

Na een succesvolle lancering van diverse speelkleden is nu ook Deventer op de kaart gezet door het bedrijf City-Play! Geen oubollig saai speelkleed meer bij jullie thuis maar een leuk, leerzaam en herkenbaar speelkleed met meer dan 25 iconen en de kleinste details uit Deventer. Je blijft er naar kijken!

Hoe gaaf is het om als kind op te groeien met je eigen stad?! Spelenderwijs leer je de hotspots van Deventer kennen. Wat lekkers halen bij de Koekwinkel, zwemmen in de Scheg om vervolgens een ijsje te gaan eten bij de ijswinkel.  Via het speelgoedmuseum race je over de Wilhelminaburg en dan snel terug voor een wedstrijd in de Adelaarshorst. Het kan allemaal op het speelkleed van Deventer.

Met alle iconen van de stad is het een informatief, maar ook superleuk speelkleed. Leerzaam voor de kids en herkenbaar voor de ouderen. De eerste speelkleden van Deventer zijn al te bestellen als pre-order (www.speelkleed.nl). Zolang de voorraad strekt, want het moet een uniek item blijven!

Het speelkleed is 115 x 175 cm groot, heeft een anti-slip onderzijde en is zacht van boven, makkelijk schoon te houden en het materiaal is recyclebaar. Bovendien is het geschikt voor vloerverwarming. Ben je niet tevreden, dan mag je gewoon gratis retourneren. City-Play is erkend door Trusted Shops, waardoor je verzekerd bent van een veilige en betrouwbare aankoop.

City-Play betrekt bij het ontwerpen van speelkleden bewoners uit de betreffende stad, zij weten immers de leukste en meeste actuele details te noemen.

Direct het speelkleed bestellen of alle details bekijken?

https://www.speelkleed.nl/alle-speelkleden/speelkleed-Deventer/

Vorig artikelHarm Hoeve bespeelt het orgel van de Lebuinuskerk
Volgend artikelHoe de buurtsuper het toonbeeld van Lettele werd