DEVENTER – Fantastisch nieuws uit de Vetkampstraat! Nu jij niet naar Go Ahead Eagles kan komen, komt Go Ahead Eagles naar jou! En wel met het allereerste officiële Go Ahead Eagles Voetbalplaatjesalbum.

Vanaf morgenochtend (10 februari) kan je bij zes vestigingen van Jumbo jouw stickerboek vol sparen. De 321 plaatjes zijn onderverdeeld in verschillende rubrieken, zoals huidige eerste selectie, sfeeracties en Meer dan Voetbal. Maar in het kader van 100 jaar Vetkampstraat nemen we ook een duik in het verleden. Zo komen ook onder meer de clubtopscorers aller tijden, meest legendarische wedstrijden aan de Vetkampstraat en de Eagles met de meeste duels in het betaald voetbal langs in het boek!

Maar dat is nog niet alles! Om onze supporters te bedanken voor hun steun in deze coronatijd, hebben we speciaal voor jou en je mede-supporters de volgende acties in petto:

JOUW EIGEN EAGLES-PLAATJE!
Een van de rubrieken in het album is ‘Clubhelden’. Eigenlijk zijn alle vrijwilligers, supporters en sponsoren natuurlijk helden van de club. Maar pak ‘m beet 10.000 plaatjes werd iets teveel van het goede… Daarom maken we het in samenwerking met Jumbo mogelijk dat iedereen met een rood-geel hart zichzelf kosteloos(!) kan vereeuwigen in het album. Via deze link ontwerp je je eigen sticker, die je vervolgens op pagina 51 van het boek kunt inplakken!

DE MOOISTE SHIRTS!
Het is ieder jaar weer een moment waar de Go Ahead Eagles-supporters reikhalzend naar uitkijken: de bekendmaking van de nieuwe shirts. Maar wat waren nou de mooiste thuis- en uitshirts uit onze rijke clubhistorie? Dat bepalen jij en je mede-supporters! Op zaterdag 20 februari lanceren we een online poll waarin jij en je mede-supporters jullie stemmen kunnen uitbrengen. Jullie Top-15 mooiste thuis- en uitshirts wordt nog tijdens de actieperiode in de pakjes met voetbalplaatjes gevoegd en kan je op pagina’s 24 tot en met 27 inplakken.

GRATIS BOEK VOOR SEIZOENKAARTHOUDERS EN YOUNG EAGLES!
Een speciaal cadeau van Go Ahead Eagles en Jumbo: alle seizoenkaarthouders en leden van Young Eagles ontvangen gratis een Go Ahead Eagles Voetbalplaatjesalbum! Hoe je die kan verkrijgen, lees je in de e-mail die uiterlijk morgenochtend naar je wordt verstuurd. Ben je wél seizoenkaarthouder en/of lid van Young Eagles, maar heb je géén mail ontvangen? Check dan eerst in de FAQ wat de drie meest voorkomende redenen zijn waarom je deze mail mogelijk niet langs hebt zien komen.

STERKE VERBINDING MET ACHTERBAN
“Vanaf de start van de coronacrisis hebben we gekeken hoe we wat extra’s voor onze achterban konden doen om de verbinding sterk te houden”, aldus algemeen directeur Jan Willem van Dop, plaatje nummer 1 in het album. “Voorbeelden hiervan zijn Kowet Kijken (XXL), de digitale forumavonden en verschillende nieuwe videorubrieken. We zijn ontzettend trots daar nu deze Voetbalplaatjesactie aan toe te voegen.”

De wens voor een Voetbalplaatjesactie bestond al langer, legt Van Dop uit. “Maar nu is eigenlijk het ideale moment. Met het vieringsmoment van 100 jaar Vetkampstraat voor de deur en de noodgedwongen afwezigheid van onze supporters in het stadion. Met deze actie komen we nu als club naar de supporters toe. We zijn heel blij dat we in Jumbo een zeer enthousiaste partner hebben gevonden om deze waanzinnige actie te houden.” De actie start op woensdag 10 februari 2021 en duurt tot en met zondag 2 mei 2021.

Vorig artikelRecyclepleinen open, inzamelingen gaan vandaag en morgen niet door
Volgend artikel8 nieuwe COVID-19 besmettingen in de gemeente Deventer