DEVENTER – In deze coronatijd waar een hartverwarmende knuffel lastig te geven is, heeft Korfbalvereniging Devinco een 5-tal Dr. Loves op pad gestuurd om toch de liefde voor elkaar over te brengen.

Devinco-leden konden zich aanmelden om een mooie Valentijnscake in de vorm van een hart te laten bezorgen bij hun geliefde op zondag 14 februari, Valentijnsdag.

De 5 leden van de Activiteiten Commissie hebben in gepaste kledij de Valentijnshartjes met een mooie Valentijnskaart, gedicht en muziek overhandigd bij diverse mensen in Deventer en omgeving. Vaders en moeders, opa’s en oma’s, vrienden en bekenden werden blij verrast door deze ludieke actie. En de waardering van de ontvangers was enorm! De foto’s en video’s werden massaal gedeeld op de sociale media. Devinco stuurt op deze dag Liefde en warmte naar iedereen onder het mom van #watkanwel.

Vorig artikelStrooidienst gemeente Deventer rijdt weer
Volgend artikelPolitie Deventer nog meer betrokken bij wijken