DEVENTER – De organisatoren van de gratis perenboom-actie in Deventer en Bathmen hebben de inschrijving moeten stoppen, omdat het maximum aantal inschrijvingen behaald is. Aanstaande zaterdag 6 februari hebben Naober Energie (in Bathmen), het Deventer Duurzaamheidscentrum en de Ulenbelt (in Deventer) in totaal ongeveer 1500 perenbomen klaar liggen voor wie ingeschreven heeft. Deze zijn verdeeld over de twee afhaallocaties. In Bathmen ongeveer 600, in Deventer ongeveer 900.

Wie heeft ingeschreven, wordt aangeraden om zo mogelijk met de fiets of lopend te komen, om het uitdelen zo soepel mogelijk te laten verlopen en files te voorkomen. De boompjes zijn makkelijk te dragen (zie foto).

Vorig artikelParochianen Schalkhaar verwijten kerkbestuur feodaal gedrag
Volgend artikelOude aula begraafplaats Bathmen gered