DEVENTER – MIQA Makelaardij introduceert een nieuw concept op de huizenmarkt van Deventer: woningruil. Via een ‘no cure no pay’ opdracht zoekt MIQA een match tussen twee of meerdere partijen gebaseerd op hun woonwensen. MIQA waardeert de woningen, organiseert de bezichtigingen en regelt de gehele contractuele afwikkeling tussen de partijen.

Op de woningmarkt heerst momenteel schaarste: er is weinig nieuw woningaanbod en een overweldigende belangstelling van potentiële kopers. Het overgrote deel van de woningzoekers wacht met het te koop zetten van de eigen woning totdat er een nieuw huis is aangekocht. Hierdoor droogt de markt op, terwijl er uiteindelijk veel potentieel aanbod is. Woningruil moet hierin één van de oplossingen zijn.

De eerste succesvolle woningruil heeft inmiddels plaatsgevonden. Voor meer informatie bel MIQA op 0570 – 659595 of mail naar info@miqa.nl.

Vorig artikelCees Wilkeshuisschool brengt huisbezoek aan leerlingen
Volgend artikelSpeciale Valentijnskrant volgende week in het Deventer Nieuws