DEVENTER – Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel in Deventer en het bijbehorende IJssel Restaurant openen op 1 maart van dit jaar hun deuren. “Volledig tegen de stroom in openen we een nieuw hotel.”, vertelt CEO Loes Dingemans trots. “Dit hotel bevindt zich op de mooiste plek van Overijssel en is zonder twijfel een waardevolle toevoeging aan onze Pillows Hotels collectie.” Met de komst van het nieuwe boutique hotel telt de collectie inmiddels zeven hotels. Dat typische Pillows gevoel

Ook in Deventer kunnen gasten straks het typische Pillows gevoel weer tot in detail ervaren. Loes Dingemans vertelt: “Net als bij onze andere hotels draait hier alles om aandacht en oog voor detail. Een plek creëren die beter is dan thuis, die gedachte hebben we bij alles wat we doen.” Een filosofie die de organisatie nauw aan het hart ligt. “Ieder Pillows hotel heeft haar eigen karakter, maar overal geniet je van de warme en vriendelijke sfeer, van charmante en authentieke panden en eigentijds en elegant design. Onze nieuwste aanwinst in Deventer is gevestigd in een 19de-eeuws monumentaal pand en kent een rijke geschiedenis.”

Een uitzicht waar je ú tegen zegt
Het prachtige pand in combinatie met de bijzondere locatie is wat het hotel echt uniek maakt. Het Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel – zoals de naam al doet vermoeden – ligt namelijk direct aan de IJssel, waar je uitkijkt op zowel de rivier als op de historische skyline van Deventer. Dat uitzicht is te bewonderen vanuit de hotelkamers, maar ook vanuit de riante serre of vanaf het zonnige terras van het bijbehorende IJssel Restaurant. Hier kun je terecht voor verrassende gerechten, geïnspireerd op Dutch Cuisine en bereid met
zoveel mogelijk lokale producten van het seizoen. Naast lunch en diner kunnen gasten ook genieten van een Pillows Afternoon Tea of proosten met een cocktail of een goed glas wijn.

Ook in dit Pillows hotel zijn de kamers weer met de grootste aandacht ingericht
In alle 29 kamers en suites vind je comfort en ingetogen luxe, met zorgvuldig uitgekozen kunst en heerlijke bedden met zacht bedlinnen van Egyptisch katoen. Ofwel met uitzicht op de IJssel of op het Worpplantsoen, het oudste park van Nederland. Verder heeft het hotel een All day dining menu, een infraroodsauna, een gym en ruime parkeergelegenheid. Naast hotel-kamers heeft het hotel ook verschillende elegant ingerichte salons. Met het enige hotel in OostNederland zo dicht aan het water is het de perfecte plek voor een droombruiloft, inspirerende vergaderingen, private dining en feesten of evenementen van welke aard dan ook.

Vorig artikelKind raakt gewond bij val uit het raam
Volgend artikelWandeling Rondje Bannink tussen Colmschate en Bathmen