DEVENTER – Voor Go Ahead Eagles wachten deze week in de Keuken Kampioen Divisie twee wedstrijden tegen Jong-teams. Te beginnen morgenavond tegen Jong AZ op het AFAS Trainingscomplex in Wijdewormer, waarna aanstaande vrijdag het thuisduel met Jong PSV in De Adelaarshorst wacht.

Tegenover de drukke week die het team van Kees van Wonderen voor de boeg heeft, staat de relatief rustige voorbije week, waarin trainingen op het kunstgrasveld van SC Wesepe, krachttrainingen, enkele rustdagen en een handbalclinic op het programma stonden. “Inmiddels zijn we dit seizoen wel gewend om te moeten improviseren en niet altijd volgens een vast ritme te kunnen werken”, zegt Van Wonderen. “Het is inherent aan het huidige seizoen, waarbij onvoorspelbare factoren en onverwachtse omstandigheden een rol spelen. De ene keer heeft dat te maken met corona, de andere keer met de winterse weersomstandigheden en bijbehorende veldgesteldheid. Het is nu eenmaal iets waar we mee te maken hebben.”

Vorig artikelGAE uittenue 2021/2022: Moderne twist of jaren 70 trouw?
Volgend artikelNieuwe serie Bergkerkconcerten van start