DEVENTER/HILVERSUM – Dit voorjaar gaan we de wijk een stukje gezonder maken! De makers van een nieuw AVROTROS TV programma zijn op zoek naar mensen die in Deventer Voorstad wonen en het leuk zouden vinden om mee te doen met een nieuw programma van de AVROTROS.

Gedurende een paar maanden word je begeleid en ondersteund door een huisarts en leefstijlcoach uit de buurt. Zij gaan samen met jou op zoek naar een gezondere leefstijl door onder andere meer te bewegen en anders te eten. We gaan activiteiten doen die bij jou passen en bij jou in de buurt zijn!

Heb jij net die paar kilo te veel? Zit je niet lekker in je vel door stress? Vind je het moeilijk om een betaalbare gezonde maaltijd op tafel te zetten? Of wil je wel eens wat minder pillen tegen je hoge bloeddruk slikken?

Mail ons dan voor meer informatie of ál je vragen! beter@avrotros.nl Volgende week meer hierover in de ochtendshow op Deventer radio 107.3 FM

Vorig artikelIntieme concerten in de tuin van het Burgerweeshuis Deventer
Volgend artikelSteekpartij op de Hof van Colmschate Deventer