DEVENTER – Een buurtconciërge als vertrouwd gezicht voor u als wijkbewoner. Iemand die maaltijden bezorgt én een luisterend oor biedt. Dat is Buur & Zo in een notendop. De pilot startte in 2019 al. De reacties waren lovend: het bleek een succes.

Ondersteuning voor kwetsbare wijkbewoners

Inmiddels is de uitbreiding vanaf februari 2021 een feit. Dat betekent: meer buurtconciërges, meer wijken, meer leveranciers. Bent u mantelzorger? Of maakt u zich zorgen over uw buurvrouw? Ook voor u is de buurtconciërge nu bereikbaar. De buurtconciërges werken samen met een groot netwerk in de wijk: het Sociaal Team preventie, Verbindingscentrum De Fontein en een groot aantal vrijwilligers. Kan de buurtconciërge uw vraag niet direct oplossen? Dan zorgt hij dat het bij de juiste persoon terecht komt. Kortom, de buurtconciërge is er voor ú als wijkbewoner of als naaste.

Meer tijd en aandacht door combineren van taken

Buur & Zo is een praktisch concept. Buurtconciërges Jaap & Carla bezorgen de producten die u nodig heeft en hebben tijd voor een praatje. Of helpen bij een klein klusje. Ook helpen ze u de deur uit te gaan. Als het nodig is schakelen ze hulp in.

Meer informatie of kennismaken?

Jaap & Carla staan voor u of uw naaste klaar.
T: 057 057 38 20
E: info@buurenzo.nl
www.buurenzo.nl

Vorig artikelColumn Marcel Schoemaker: Lachen
Volgend artikelFrank Blueka kraakt Lady Gaga met fraaie cover