DEVENTER – Relax- en sta-op fauteuils zijn er in allerlei soorten en maten. Het is belangrijk dat u ervoor zorgt dat uw fauteuil bij ù past. Want zitcomfort is een persoonlijke zaak. We kopen onze kleding en schoenen toch óók op maat. Maatwerk dat zit als gegoten. Alleen dan krijgt uw lichaam voldoende steun en kan volledig tot rust komen. Een verkeerde zit kan ook negatieve gevolgen hebben voor uw gezondheid. Denk daarbij vooral aan rugpijn en stijve gewrichten. Wilt u zelf ervaren wat goed zitten voor u kan betekenen? Breng dan een bezoek aan Zorgcomfort Deventer.

Voorwaarden voor gezond zitten

Naar aanleiding van een wetenschappelijk onderzoek naar verantwoord zitten in de huishoudelijke sfeer zijn een vijftal basisvoorwaarden vastgesteld waaraan een fauteuil moet voldoen, zodat er een optimale lichaamsondersteuning ontstaat. Het zijn de juiste zithoogte, de juiste zitdiepte, de juiste armleggerhoogte, de juiste lendensteun en de juiste zithoek.

Juiste verstelbewegingen

Bij de aanschaf van een verstelbare fauteuil is het van groot belang dat de verstelbewegingen de natuurlijke biomechanische draaipunten van het lichaam volgen. Belangrijk zijn daarbij de verstelling van de beenondersteuning, de juiste relaxverstellingen en de opstabeweging.

Zorgcomfort Deventer
“Uw comfort is onze zorg!”
Dreef 140 D, Deventer
T (0570) 60 51 62
www.zorgcomfort.nl

Vorig artikelDe Billy Boem Club voor kinderen gaat weer van start
Volgend artikelMcDonald’s zoekt uitbreiding met vestiging in de binnenstad