DEVENTER – Op 15, 16 en 17 maart zijn de landelijke verkiezingen. Het Deventer Nieuws, Deventer Radio & Televisie gaan op 17 maart een verkiezingsochtend organiseren. Diverse politici uit Deventer, van landelijke politieke partijen, zijn die ochtend tussen 06.00 en 12.00 uur te gast in de Deventer radio studio om de inwoners van Deventer te informeren over hun politieke partij standpunten en om op te roepen om te gaan stemmen, juist nu.

Onder andere lijsttrekker Caroline van der Plas van de Boer Burger Beweging komt langs als ook de PvdA. Ook een prominent CDA lid schuift aan in de studio. Wybren Bakker van D66 komt langs en GroenLinks Carlo Verhaar.

Rob Kraak en Jeroen Schoppema zullen de politici aan de tand voelen over hun partij. Tevens worden diverse stemlokalen bezocht om te kijken hoe coronaproof het stemmen gaat.

De uitzending is niet alleen op de radio te horen, hij wordt ook live uitgezonden op Deventer Televisie. Black Tie Media maakt deze live uitzending mogelijk. Deventer radio is te beluisteren via 107.3 FM in de ether en 104.1 kabel. Ook via de Tunein app en www.deventerrtv.nl kunt u digitaal meeluisteren.

Heeft u zelf ook vragen, app deze dan door via 06-14040298

Vorig artikelD66-kandidaat uit Salland zoekt verbinding met de Jongeren uit Deventer
Volgend artikelFlinke ravage na ongeval op kruispunt van de Holterweg