LETTELE – Holvo Lettele is weer helemaal klaar voor het voorjaar.  Het team van de tuinmachine afdeling heeft de lockdown gebruikt om de winkel geheel te vernieuwen. Dit in combinatie met de vele nieuwe machines van Stiga, Echo en Iseki die nieuw in het programma zijn gekomen zorgen er voor dat we klaar zijn voor het nieuwe seizoen.

De winkel van Holvo is weer open op afspraak. U bent van harte welkom! Wel willen we u vragen een afspraak te maken. Dit kan telefonisch op 0570-551586 of via mail op info@holvo.nl. Ook dit jaar hebben we weer veel nieuws op gebied van tuin en park machines. Stiga heeft bijna haar hele programma vernieuwd. Nieuw zijn de Stig maairobots, Park zitmaaiers en zitmaaiers op accu. Daarnaast is de gehele lijn accu machines vernieuwd. Duurzaamheid staat hierbij centraal. Zo worden de accu zitmaaiers desgewenst alleen opgeladen als de zonnepanelen stroom leveren. Ook kunt u de prestatie van uw maaier of robot volgen op een handige app op uw telefoon. Meer informatie vindt u op onze website www.holvo.nl (kies de tuin en park button) of maak een afspraak voor een winkelbezoek. U vindt Holvo aan de Bathmenseweg 23 b in Lettele.

Vorig artikelSpeciale Bevrijdingsvlag voor het Rode Kruis!
Volgend artikelRapper Snelle heeft samenwerking met het Nederlands elftal