SCHALKHAAR – In voorgaande jaren moest de Nicolaasschool regelmatig ouders teleurstellen als zij hun kind wilden aanmelden, omdat er meer aanmeldingen waren dan het aantal beschikbare plaatsen op school. Voor de kinderen die in 2018 zijn geboren ligt dat anders. Er zijn in dat jaar minder kinderen geboren dan in voorgaande jaren waardoor de kinderen uit Schalkhaar niet alle stoeltjes bezetten. Er is dus nog ruimte voor kinderen uit Schalkhaar en Deventer.

Op de Nicolaasschool krijgen kinderen de ruimte om te leren, te groeien en te bloeien in een veilige omgeving. Dit is belangrijk, want alleen dan kunnen ze nieuwe dingen leren. Het team van de Nicolaasschool staat klaar om uw kind hierbij te helpen om samen zijn of haar talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen.

Is uw kind geboren in 2018 en zoekt u voor hem of haar nog een leuke basisschool in Schalkhaar, dan bent u van harte welkom voor een rondleiding op de Nicolaasschool. U kunt hiervoor contact opnemen met Loes Fassbender, adjunct directeur op 0570-621922.

Mochten er teveel aanmeldingen binnenkomen dan zal er een loting plaatsvinden. www.nicolaasschool.net.

Vorig artikelAtlas slaat brug tussen heden en toekomst
Volgend artikelWie wint de eerste CultuurTalentprijs Deventer?