DEVENTER – Na de succesvolle verkoop van sleetjes en schaatsen via de online gebrachte collectie in de ijsweek, is nu de beurt aan de spijkerbroeken van de Leprawinkel.

Wie wat kilootjes erbij heeft gegeten of eraf heeft gesport, kan voor slechts 3,50 euro zich weer een passende broek aanschaffen. De broek is voor- en achterkant gefotografeerd en goed beschreven qua maatvoering. De teelt van een nieuwe spijkerbroek vraagt bijna 8000 liter water en de nodige chemicaliën en verven. Een goede broek nog een ronde geven, is goed voor de natuur.

En: de opbrengst van de verkoop gaat naar de Leprastichting, die omziet naar leprapatiënten in India. Voor liefhebbers van vinyl is nu ook hèt moment om even op bit.ly/Leprawinkel te kijken (let op de hoofdletter) omdat voor slechts 0,50 cent ouderwets cabaret en goede muziek op LP te koop zijn. Ga kijken op de site en dans en lach binnenkort in een nieuwe broek!

Vorig artikelDeventer klungelt door met afvalinzameling
Volgend artikelBoerenstem gaat op 17 maart naar Boer Burger Beweging