maandag, 15 april 2024

Oproep: meld bijzondere inwoners aan voor een lintje

DEVENTER – Kent u iemand in de gemeente Deventer die een Koninklijke onderscheiding verdient? Dan kunt u deze persoon voordragen bij de gemeente. Doe dat voor 1 juni.

U kent misschien iemand die zich al jaren vrijwillig inzet voor een sportclub of een vereniging. Of iemand die een bijzondere prestatie heeft geleverd voor de Deventer samenleving. U kunt zo iemand voordragen voor een Koninklijke onderscheiding. 

Hoe draag ik iemand voor? 

Neem eerst contact op met de medewerker Kabinetszaken van de gemeente. Deze medewerker maakt op basis van uw verhaal een inschatting of de persoon die u wilt voordragen kans maakt op een lintje. Ook kan deze medewerker u uitleggen welke gegevens belangrijk zijn voor de beoordeling. En hoe u het voorstelformulier goed invult. Kijk voor meer informatie op de pagina Koninklijke Onderscheiding (lintje) aanvragen. 

Dien uw voorstel uiterlijk op 1 juni in 

Wilt u iemand voordragen voor de lintjesregen in 2022? Dan is het belangrijk dat u uw aanvraag uiterlijk op 1 juni 2021 indient bij de burgemeester van Deventer. 

Vorig artikelSalland1 (AOD) verkrijgt de zendmachtiging voor de gemeente Deventer
Volgend artikelWalk & Meet: wandelen met een vluchteling
error: Content is beschermd!!!